Diverse wegwerkzaamheden in Cranendonck

Algemeen Cranendonck Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (kalinovsky)

Cranendonck – Er vinden de komende periode verschillende wegwerkzaamheden plaats in de gemeente Cranendonck, waarbij het gaat om asfaltonderhoud van de rijbanen. In onderstaand overzicht zie je om welke wegen het gaat en wanneer de werkzaamheden plaatsvinden.

Omleidingen

Let op: de planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden zijn de wegen afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Het verkeer wordt met borden omgeleid op de volgende wegen en momenten:

  • Hamonterweg (Budel-Schoot) – 22 t/m 31 maart. Het gaat hierbij om het gedeelte tussen de Poelruiter en de Pater Ullingsstraat. Vervangen deklaag.
  • Gildenstraat, Karel V Laan en Van Egmondlaan (Budel) – 22 maart t/m 3 april. Vervangen deklaag, verwijderen wortelopdruk en herstel rioolaansluitingen.
  • Bospad (Maarheeze) – 24 t/m 27 maart. Het betreft hierbij het gedeelte vanaf de Kerkstraat tot aan manege de Boschhoeve. Aanbrengen nieuwe deklaag.
  • Groenstraat (Soerendonk) – 24 maart t/m 27 maart. Het gaat hierbij om het gedeelte tussen de Dorpsstraat en de Roerdomp. Aanbrengen nieuwe deklaag.
  • Sportlaan (Budel) – 24 maart t/m 27 maart. Het betreft het rijbaangedeelte van de parkeerplaats nabij Sportpark Budel. Vervangen deklaag.
  • Panweg (Maarheeze) – 24 maart t/m 28 maart. Het betreft de asfaltverharding vanaf de Koenraadtweg tot en met Panweg huisnummer 18. Gedeeltelijk aanbrengen nieuwe deklaag.
  • Eikenschoor (Soerendonk) – 27 maart tot en met 3 april. Het betreft het gedeelte vanaf de Goorstraat tot einde asfaltverharding. Aanbrengen nieuwe deklaag.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie