Gestolen bedrijfsauto uit Waalwijk op de A2 in Weert van de weg gehaald

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Waalwijk / Weert – Een ondernemer uit Waalwijk zal de politie uit onze regio erg dankbaar zijn. Zijn gestolen bedrijfsauto werd woensdag op de snelweg A2 bij Weert waargenomen en door de politie van de weg afgehaald.

De ondernemer in Waalwijk arriveerde ’s ochtends rond 5.30 uur op zijn werk. In eerste instantie leek alles gewoon normaal te zijn. Er stonden bedrijfsauto’s geparkeerd, maar na een uur blijkt er toch een bedrijfsauto weg te zijn. Diefstal… het zal toch niet, dacht de ondernemer.

De politie in Waalwijk werd geïnformeerd en er werd meteen een onderzoek opgestart. Rond 6.45 uur werd de bedrijfsauto door agenten waargenomen op de snelweg A2 bij Weert. De bedrijfsauto werd aan de kant gezet en een 52-jarige man werd aangehouden op verdenking van heling.

Onderzoek moet uitwijzen of deze verdachte ook de dief is geweest. De bedrijfsauto kon uiteindelijk worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar in Waalwijk. “Adequaat reageren na een verdachte situatie of diefstal helpt”, aldus de politie via Facebook.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie