Ellenthaler Musikantenfest terug van weggeweest

Algemeen Leudal Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (rejazz)

Ell – Het Ellenthaler Musikantenfest is terug van weggeweest en hoe! Omdat de voorgaande edities smaakten naar meer pakt de organisatie na een verplichte pauze van drie jaar de draad weer op. Dat doen ze in XXL-formaat op zondag 18 juni 2023.

Groots

Extra reden om deze editie groots uit te pakken zijn het 100-jarige jubileum van moedervereniging Fanfare Ellona en de 70-jarige blaaskapellentraditie in Ell. Groots uitpakken doet de organisatie met een line-up van Euregionale topkapellen en als spectaculaire headliner niemand minder dan die 12 Mährischen uit Tsjechië.

Praktische informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie