Illusionist Nigel Otermans neemt publiek mee met een reis door de tijd

Algemeen WdGlab Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 10 maart komt de jonge illusionist Nigel Otermans met zijn nieuwste show, Time Traveler, naar het theater. Time Traveler is een show vol spektakel en magie die jong en oud zal verbazen en betoveren.

In deze nieuwe show gaan Nigel en zijn Wonder Girls op een magische reis door de tijd met meer dan 15 grote illusies. Tijdens de voorstelling krijgt Nigel onverwachts een mysterieuze kist in zijn bezit. Al snel blijkt dat deze kist geen gewone illusie is, maar een echte tijdmachine.

Met deze tijdmachine reizen Nigel en zijn team naar de middeleeuwen waar goochelen ten strengst verboden was en naar de jaren 50 waar het Variété zijn glorietijd beleefde. Maar, hoe ziet goochelen er in de toekomst uit?  Uiteindelijk is het de taak van Nigel om weer in de juiste tijd terecht te komen.

Tijdens deze show treedt ook nog eens de Kerkraadse sopraan Floor Bosman op als gastartiest. Zij maakt de show compleet met haar prachtige stem.

Onlangs was Nigel met zijn Wondergirls te zien bij het TV programma BEAU naar aanleiding van het behalen: Nederlands Kampioen Illusionisme 2022-2023. 

De show ‘Time Traveller’ is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Voor meer informatie over de show en kaartverkoop kun je terecht op www.nigelotermans.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie