Stroomuitval zorgt voor middeleeuwse beleving in Odakerk

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Facebook-pagina Parochie Boshoven en Laar

Afgelopen zaterdagavond vond er een wel heel bijzondere viering plaats in de Odakerk. Rond 18.45 uur trad er een stroomstoring op in de straat. Het gevolg: geen stroom in de kerk. Geen licht, geen geluidsinstallatie, geen orgel. Met hulp van de buren, de inzet van de nodige vrijwilligers en heel veel kaarsen is er rond 19.15 uur alsnog gestart met de viering.

Een middeleeuwse beleving met een grote inbreng van de communicanten van Boshoven en Laar en aan het einde krombroodjes voor iedereen. In het donker smaakten de broodjes van bakker Vries ook helemaal prima of misschien zelfs nog wel lekkerder, aldus de parochie via Facebook.

De stroomstoring was overigens om 03.00 in de nacht weer opgelost.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie