Boer schiet vastgereden politie-eenheid te hulp in Kelpen-Oler

Foto / screenshot via Instagram (@wijkagenten_leudal)

Kelpen-Oler – In het buitengebied van Kelpen-Oler heeft zich afgelopen zaterdag een opmerkelijk tafereel afgespeeld. Een politie-eenheid die bezig was met een surveillance, kwam vast te zitten in de modder en moest zelf hulp inroepen. Via Instagram hebben de dienstdoende agenten laten weten dat ze zich hadden vastgereden met hun dienstauto en niet meer verder konden.

Een boer uit de buurt besloot de agenten te hulp te schieten. Met zijn groene Fendt wist hij de politieauto zonder moeite uit het slijk te trekken. De agenten waren opgelucht en bedankten de behulpzame boer voor zijn snelle actie.

De politie heeft op Instagram via een video laten weten dat ze zeer dankbaar zijn voor de hulp van de boer. Dankzij deze boer konden de dienstdoende agenten hun werk voortzetten en de weg vervolgen.