FC Oda meets BAL

Aanstaande zaterdag 22 april speelt het heren 1 team van BAL in sporthal Boshoven tegen Stella Artois Leuven Bears. Afgelopen zaterdag speelden de basketballers ook een thuiswedstrijd. Ze speelden toen tegen Belfias Mons.

Op zich natuurlijk niet bijzonder maar bij deze wedstrijd was voetbalvereniging FC Oda aanwezig. Een bijzonder gezicht: een deel van de tribune geel gekleurd want FC Oda was in tenue.

Het feest voor de voetballers begon al bij het voorstellen van de basketbalspelers aan het publiek. Bij iedere basketballer mochten er twee FC Oda spelertjes mee in het voetlicht. Een bijzondere ervaring natuurlijk.

Tijdens de spannende wedstrijd werd er enthousiast meegeklapt en geroepen. Als kers op de taart mochten de spelertjes na de wedstrijd het veld op om selfies te maken met hun favoriete speler.

Basketbal Academie Limburg biedt ook ander verenigingen de mogelijkheid om een wedstrijd bij te wonen. Lijkt dat een goed idee voor jouw vereniging? Neem dan contact op met [email protected].