Gratis bevrijdingsconcert met muzikanten uit binnen- en buitenland

Algemeen Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd
Archieffoto WdG: Munttheater

Op vrijdag 5 mei vieren we onze vrijheid en mag de Nederlandse vlag in top. Het Comité Bevrijding en Herdenkingen in Weert organiseert dit jaar het traditionele Bevrijdingsconcert in het Munttheater. Het belooft een veelzijdig samengesteld programma te worden met muzikanten uit binnen- en buitenland.

Het Dutch Canadian Choir of Calgary uit Canada is speciaal voor het concert afgereisd naar Weert en verheugt zich op een optreden. Ook lokale muzikanten zoals Trix Reintjes & Gaudia Schillings, Air d’Accordéon, Jesse Kanters, Capella Sine Vinculis, Janneke Verspagen, Teun Stienen & Michiel Horikx, Bethelkoor Weert en Zanggroep Vocus treden op en verzorgen samen een muzikaal concert dat toegankelijk is voor iedereen in Weert.

Het concert begint op 5 mei om 14:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Om verzekerd te zijn van een plaats verzoekt het comité om vooraf (gratis) kaarten te reserveren. Dit kan bij het Munttheater via www.munttheater.nl/bevrijdingsconcert2023 of via de theaterkassa (0495-513575), telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Het Bevrijdingsconcert is een mooie gelegenheid om stil te staan bij de vrijheid die we genieten en om samen te genieten van muziek en cultuur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie