Heren 2 van Rapiditas overtuigend kampioen

Algemeen Kampioenen Onger os Sport Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 16 april behaalde Heren 2 van Rapiditas het kampioenschap in eigen huis. Na een nipt verlies tegen concurrent Swift uit Helmond twee weken geleden, traden de mannen van handbalvereniging Rapiditas aan tegen hekkensluiter Brunssum in een bomvolle sporthal Aan de Bron.

In een prachtige handbalwedstrijd lieten de Heren 2 zien dat ze de beste zijn in hun competitie. Ze wonnen overtuigend met 33-8. Het seizoen 2022/2023 is ondanks pijntjes en blessures afgesloten met een geweldig resultaat!

De mannen van Rapiditas willen Coach en Trainer Nikki Lenders en Frank Blom bedanken voor dit succesvolle seizoen, evenals Tim Rietjens als vervangende coach en begeleider Ben. Na de wedstrijd hebben de mannen hun dank uitgesproken naar het publiek voor alle ondersteuning en enthousiasme tijdens het seizoen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie