Overleden persoon aangetroffen in Molenbeersel

Molenbeersel – In de vroege ochtend is een overleden persoon aangetroffen op de Weertersteenweg in Molenbeersel, net over de grens bij Stramproy.

Het lichaam werd rond 4.00 uur aangetroffen op de weg ter hoogte van de splitsing met de Makkestraat. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om te onderzoeken wat er zich heeft afgespeeld. Men had het vermoeden dat de persoon is aangereden door een personenauto waarna de auto is doorgereden, zo meldt Het Belang van Limburg.

De zaak is momenteel nog in onderzoek. Het slachtoffer is een 58-jarige persoon uit Nederland. Er is een vermoeden dat het slachtoffer zelfmoord heeft gepleegd.


Mensen met zelfmoordgedachten kunnen contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 (24/7 bereikbaar) en www.113.nl. Ook mensen die zich zorgen maken om anderen kunnen op de website terecht voor hulp.