Line-up Ledûb Volleybal Festival is bekend

Algemeen Cranendonck Reageer 4 min. leestijd

Budel – Wie aan het Ledûb Volleybal Festival denkt, denkt natuurlijk als eerste aan een volleybaltoernooi. Maar ook voor de feestganger is het genieten geblazen, want op 2,3 en 4 juni staan er maar liefst 21 artiesten op het programma in Budel, verdeeld over twee grote podia. 

Vrijdag: The Wetnecks spelen de bekende hits met een Amerikaans sausje

Het toernooi trapt de vrijdag af met The Wetnecks. Een band die je zou kunnen kennen van onder andere Paaspop, Zwarte Cross en 7th Sunday of Festyland, want hier stonden ze eerder al op het podium. Deze mannen zullen zorgen voor een feest van herkenning met een mix van blue grass, country, dance, polka en rock ’n roll.

De vrijdag wordt afgesloten door het DJ-trio Sjieke bazen. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie. Verder hoor je op de vrijdagavond nog veel meer dj’s, waaronder oude bekenden als JYRA, DJ Siem, Alphadogs en DJ Ganzz, maar ook nieuwe namen als Beans & Hedge en Vossa. 

Zaterdag: vroeg pieken en een bomvol programma

Op de eerste wedstrijddag klinken om klokslag 12.00 uur de eerste nummers uit de boxen. Het hoogtepunt van de middag is de feestband Leuk da ge d’r band. Zij zullen niet op het podium, maar rond de wedstrijdvelden optreden met een sfeervol blaasorkest. 

In de avond kun je lekker meeschreeuwen en springen met Weekend Warriors. Van rock tot house en van hip hop tot happy hardcore; deze coverband speelt muziek voor iedereen. De avond wordt afgesloten door Lampegastuh. Zij komen inmiddels alweer voor de derde keer naar Ledûb en dat is natuurlijk geen toeval. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en een set vol met eigen remixen. De zaterdag line-up bestaat verder uit DJ J’roen, De Vosselaar, DJ Sylvie Thijs, De Renaissance, Halsoverkop, Bassie-O en DJ Ganzz. 

Zondag: afsluiten in stijl

Het toernooi wordt zoals altijd afgesloten met één groot feest! Hierbij kan Bonte Carlo niet ontbreken. Deze feest-dj weet als geen ander hoe je Ledûb op z’n kop kunt zetten. 

Verder kun je op de zondag lekker meezingen met de klassiekers van Versleten Werk. De afsluiter van de avond is De alles mag op zondag show: een dj-duo met een echt Ledûb-hart. Heel veel meer wil de organisatie hier nu nog niet over kwijt, dus dat wordt nog even afwachten. Ook hoor je op de laatste dag DJ Jens en een aantal bekende gezichten waaronder DJ Sylvie Thijs, DJ Siem en DJ Ganzz. 

Gratis entree

In tegenstelling tot bij veel andere festivals is de entree van het Ledûb Volleybal Festival geheel gratis. Het maakt niet uit of je wel of niet deelneemt aan het volleybaltoernooi; iedereen is welkom. Uiteraard vindt de organisatie het wel veel leuker als je ook nog mee komt volleyballen. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je je team inschrijven op www.ledubvolleybalfestival.nl. Doe het snel, want de inschrijving zit al voor 80% vol. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie