Mannen BAL blijven lang in het spoor van Leuven

Plaats een reactie
Neil Masnic - Fotograaf: Tessa van Gameren

Zaterdagavond reisden de mannen van BAL af naar Leuven waar ze het opnamen tegen het sterke Leuven Bears, dat aan kop gaat in de Silver League.

Tot 16-15 gingen de teams gelijk op maar daarna plaatste Leuven een 12-0 run en keek BAL bij rust tegen een achterstand aan van 47-29.

Net zoals de vorige wedstrijd kwam BAL sterk uit de kleedkamers en het kwam terug tot een verschil van maar 4 punten: 63-59. Het kwart wordt dan ook gewonnen met 16-28. Bij het ingaan van het laatste kwart leek alles nog mogelijk maar al snel bleek dat de koek op was bij de Weerter mannen. Leuven zette een tandje bij en na 40 minuten spelen stond er toch nog een duidelijk verschil op het scorebord: 83-65. 

Topscorer bij Weert was Neil Masnic met 13 punten, hij pakte ook de meeste rebounds: zeven stuks. De sores waren verder goed verdeeld over het team. 

Komende zaterdag thuiswedstrijd

Zaterdag a.s. spelen de mannen weer een thuiswedstrijd. Dan komt om 20:00 uur Mons op bezoek in Sporthal Boshoven. De uitwedstrijd tegen dit team werd nipt verloren dus met de steun van het Weerter publiek kan het een spannende pot worden! Kaarten via: www.basketbalacademielimburg.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie