Met je neus bovenop de grondboring zitten vanaf een panoramadek

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Aannemers Bloem Infra en Van Beers hebben een panoramadek geplaatst aan de Graswinkellaan, waardoor buurtbewoners en geïnteresseerden live de vorderingen van de aanleg van een nieuw riool tussen de wijken Graswinkel en Moesel kunnen volgen.

Vanaf dit panoramadek is het mogelijk om de grondboring te bekijken zonder dat je de werklieden in de weg zit. Door middel van gesloten frontboring wordt er een hemelwaterriolering aangelegd tussen de Nassaulaan en de Graswinkellaan, met als voordeel dat de Maaseikerweg niet afgesloten hoeft te worden.

Je kunt nu zelf aanschouwen hoe de gesloten frontboring werkt vanaf het panoramadek. De voorbereidingen voor de eerste boring zijn afgerond en de rioleringsbuizen zullen de komende dagen in de grond geboord worden.

Het panoramadek biedt daarnaast de gelegenheid om gezellig bij te kletsen met buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Vandaag kwamen al heel wat mensen een kijkje nemen.

Bekijk een video: https://youtu.be/TTz_wdVHPBU

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie