Presentatie uitkomst inwonersonderzoek toekomst azc-terrein

Algemeen Cranendonck Reageer 1 min. leestijd

Budel – Afgelopen februari ontvingen alle huishoudens in de gemeente Cranendonck de vraag om mee te doen aan het inwonersonderzoek over de toekomst van het Nassau-Dietzterrein, waar het azc Cranendonck is gevestigd. Ruim 46% van de aangeschreven huishoudens heeft haar mening laten horen.

Openbare informatieavond

Graag koppelt de gemeente Cranendonck de uitkomsten van het onderzoek terug aan alle inwoners van Cranendonck. Daarom vindt er een openbare informatieavond plaats in De Borgh in Budel, waarin de resultaten van het inwonersonderzoek worden gepresenteerd. Onafhankelijk onderzoeksbureau I&O Research, dat het onderzoek heeft uitgevoerd, licht dan de uitkomsten toe tijdens een uitgebreide presentatie.

Praktische informatie

  • Datum: maandag 17 april 2023
  • Locatie: Multifunctioneel Centrum De Borgh, Doctor Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Aanmelden is niet nodig

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie