Restaurant Marrees behoudt Michelinster

Algemeen Weert 7 reacties 1 min. leestijd
Foto via Facebook (restaurantMARREES)

Tijdens de uitreiking van de Michelinsterren vandaag in Amsterdam werd bekendgemaakt dat Restaurant Marrees in Weert zijn Michelinster voor het vierde jaar op rij heeft behouden.

Het team van het restaurant is trots op hun prestatie en blijft hard werken om hun hoge standaarden te behouden. “Wij voelen ons helemaal in de wolken want wij behouden voor het 4e jaar op rij onze Michelinster”, aldus het restaurant via Facebook.

En dat is extra goed nieuws voor de gastronomische scene van Weert, want Restaurant Flavours heeft vandaag zijn eerste Michelinster gekregen. Met deze ontwikkelingen heeft Weert nu twee restaurants met een Michelinster.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
7 reacties