Weert Collecteert! in tweede week van april

Van 10 t/m 15 april vindt de collecteweek van Weert Collecteert! plaats. In de week van 3 april worden de donatie-enveloppen voor de collecte bezorgd op alle woonadressen in Weert.

Weert Collecteert! is een gezamenlijke collecte voor 19 landelijke goede doelen met CBF-keurmerk en wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. De collecte voor 19 landelijke goede doelen is een bewezen succesformule. In 2022 werd er maar liefst € 75.159,74 opgehaald.

Het bestuur van de organiserende stichting begrijpt dat er al een groot beroep wordt gedaan op de vrijgevigheid van mensen voor hulp aan Oekraïne en de hulp vanwege aardbevingen in Turkije en Syrië. Desondanks is het volgens het bestuur belangrijk om aandacht te blijven schenken aan het waardevolle en belangrijke werk van de 19 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen. Zij leveren immers elk op hun specifieke terrein een bijdrage aan het voorkomen en bestrijden van ziekten of bieden steun in het maatschappelijk welzijn van mens en dier.

Meer informatie is te vinden op www.weertcollecteert.nl.