Eucharistievieringen met St. Martinuskoor in paasweek

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Het St. Martinuskoor zal ook dit jaar weer de eucharistievieringen verzorgen tijdens de paasweek in de St. Martinuskerk te Weert.

Op paaszondag 9 april zal het koor de dienst om 10.00 uur in de St. Martinuskerk opluisteren met de Messe in C van Ignaz Reimann en een aantal paasmotetten, waaronder de beroemde Hallelujah van G.F. Händel. Op paasmaandag 10 april zal de Missa Simplex van Piet Stalmeier ten gehore worden gebracht, samen met diverse motetten.

Het St. Martinuskoor hoopt op veel belangstelling van het publiek, zodat de inzet van het koor beloond wordt met een groot kerkbezoek. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar deze prachtige muziek en de viering van het paasfeest samen te beleven in de St. Martinuskerk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie