Workshop ‘werven van vrijwilligers anno 2023’

Foto via Depositphotos (NewAfrica)

Wil je leren hoe je nieuwe vrijwilligers kunt binden aan je vereniging of stichting? Neem dan deel aan de workshop ‘werven vrijwilligers anno 2023’, georganiseerd door Punt Welzijn, op maandag 5 juni 2023. In deze interactieve workshop ga je concreet aan de slag om op een creatieve manier vrijwilligers, buiten je eigen organisatie, te werven. Tevens wordt er gekeken naar wie je zoekt en welke middelen hierbij passen.

Vissen in dezelfde vijver

‘We vissen allemaal in dezelfde vijver’. Deze uitspraak horen we vaak van mensen die zich bezighouden met het werven van vrijwilligers. Maar de vijver is groot en er zwemmen verschillende soorten vissen in. Wil je graag meer weten over dit thema? Neem dan deel aan deze workshop en leer de juiste vis(sen) te vangen.

Voor wie?

De gratis workshop is bedoeld voor verenigingen en stichtingen uit het Weerterland en wordt gegeven door Carien van Eijden, eigenaar van de Blijwilliger. De workshop vindt plaats op maandag 5 juni 2023 van 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) tot 21.30 uur, in het Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 3) in Weert. 

Aanmelden kan tot en met 29 mei 2023, via de website van Punt Welzijn, onder het kopje activiteiten/vrijwillige inzet. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. 

Meer informatie? Neem dan contact op via [email protected].