73e editie van Grenslaup Vosseven op zondag 21 mei 2023

Algemeen Dorpen Sport Stramproy Reageer 2 min. leestijd
Foto via Jos Smeets

Op zondag 21 mei 2023 wordt de 73e editie van de Grenslaup Vosseven gehouden in het bosgebied achter Bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat in Stramproy. Dit evenement is een maandelijkse trimloop die op elke derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) wordt georganiseerd. Het motto van de Grenslaup Vosseven is ‘Hardlopen zonder de druk van een wedstrijd.’

Hardlopen zonder druk

Het doel van de Grenslaup Vosseven is om te genieten van hardlopen zonder druk, tijd speelt geen rol, maar het gaat om de passie voor hardlopen en het blije gevoel van actief bezig zijn. Er zijn vier routes waaruit deelnemers kunnen kiezen, variërend van 1,1 kilometer tot 5,6 kilometer en alle routes hebben een gevarieerde ondergrond en omgeving. Brede paden, smalle paden, tracks, kleine heuvels, graspaden, gravel en verharde wegen maken allemaal deel uit van de route. Er is een tijdklok aanwezig, maar er wordt geen uitslagenlijst opgemaakt. Voor degenen die dat wensen is er een uitslagenbriefje bij de finish verkrijgbaar met de gelopen tijd erop.

Vosseven

De start van de loop is op de zandweg achter bungalowpark Vosseven en de tijdcontrole is tot 11:30 uur. Inschrijven kan tussen 09:00 en 09:50 uur bij Boshuis ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Deelnamekosten bedragen € 2,00 en kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis meedoen.

Voorafgaand aan de loop worden er drie waardebonnen ter waarde van € 15,00 per stuk verloot onder de deelnemers. Daarnaast is er voor degenen die acht keer in het seizoen 2022-2023 deelnemen, een verloting van twee waardebonnen ter waarde van € 50,00 per stuk van Boshuis Nieuw Vosseven in Stramproy.

Wandelen is ook mogelijk en er zijn diverse wandelroutes vanaf het Boshuis die door de fraaie, bosrijke grensregio leiden. Parkeerruimte is ruim voldoende beschikbaar. Meer informatie over de loop is te vinden op www.degrenslaupers.nl of via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie