ANWB AutoMaatje in Cranendonck blijft succesvol

Foto via ANWB AutoMaatje

Cranendonck – Alleen voor dit jaar zitten ze al op een kleine 600 ritten bij ANWB AutoMaatje Cranendonck. Ze doen dit met zo’n 15 chauffeurs en daar kunnen er zeker nog wat bij.

Vervoer naar de huisarts of familie

ANWB AutoMaatje kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, zoals een bezoek aan de huisarts, de kapper, een familielid maar ook een ziekenhuis of zorgverlener in de regio en activiteiten buiten de deur. Middels deze vervoersdienst kan iedere inwoner uit Cranendonck door een vrijwillige chauffeur van A naar B worden gebracht. Hierdoor hoeft niemand aan de kant te blijven staan. 

Via het telefoonnummer 0495-592553 van Cordaad Welzijn kunnen inwoners een rit aanmelden. De kosten voor het AutoMaatje bedragen € 0,35 per kilometer. Het telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en op maandag en donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur. ANWB AutoMaatje is er in Cranendonck voor inwoners uit Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein. 

Vrijwilligers

Wil je iets doen voor een ander, maar ben je niet op vaste tijden beschikbaar? ANWB AutoMaatje is heel flexibel in te zetten. Je kunt zelf aangeven hoeveel ritten je per week wilt rijden, op welke momenten je beschikbaar bent en of je korte of lange afstanden wilt afleggen. Onderweg heb je leuk contact met de mensen die je vervoert: zij zijn er oprecht heel blij mee dat jij hen naar een afspraak rijdt en ook weer netjes thuisbrengt.

Lijkt het je leuk om mensen van A naar B te vervoeren en hiermee iets te kunnen betekenen voor een ander? Ze kunnen bij ANWB AutoMaatje in Cranendonck voor elke dag nog chauffeurs gebruiken. Als vrijwilliger ben je verzekerd en aan lief en leed wordt gedacht. Neem bij interesse contact op met Cordaad Welzijn via 0495-592 553 of [email protected]. De eerste tien aanmelders ontvangen een leuke goodiebag.