Braderie Fatima op 4 juni

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Op zondag 4 juni 2023 is het weer zover: de jaarlijkse oergezellige braderie in de wijk Fatima in Weert. Dit is een jaarlijks terugkomend evenement waar vele bezoekers bij aanwezig zullen zijn.

Standhouders uit heel Nederland, België en Duitsland komen naar de gezellige markt om onder andere kleding, lederwaren, cd’s, hobbyartikelen, gereedschappen, bloemen, planten, wenskaarten, boeken, strips, keramiek, parfums, sieraden en antiek aan te bieden. Tevens zal er een gedeelte van het marktparcours ingericht worden als vrijmarkt voor met name de inwoners van de wijk Fatima.

De braderie valt dit jaar samen met Foodstock Weert, in het aangrenzende Fatimapark, waardoor er extra veel bezoekers verwacht worden. Aanmeldingen met food zullen derhalve niet gehonoreerd worden. Wil je deelnemen als standhouder? Vul dan het online aanmeldformulier in of mail naar [email protected].

Praktische informatie

  • Datum: zondag 4 juni 2023
  • Tijd: 11.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Molenpoort – Coenraad Abelsstraat in Weert
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie