Eerste Weerter Tenniskampioenschap van 5 t/m 10 juni

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Tennisbanen Lichtenberg

De tennisverenigingen uit het Weerterland slaan de handen ineen om het eerste Weerter Tenniskampioenschap te organiseren.

Het toernooi vindt plaats van maandag 5 juni tot en met zaterdag 10 juni en zal gespeeld worden op de rode banen van T.C. Weert-Oost, T.C. Lichtenberg en T.C. Altweertheide. De finales worden op zaterdag 10 juni gespeeld bij T.C. Weert-Oost.

Deelname aan het kampioenschap staat open voor alle 17+ spelers van de verenigingen uit het Weerterland, waaronder L.T.C. Ray-Prickers, L.T.V. De Grensmeppers, T.C. Lichtenberg, T.C. Van Horne, T.C. Weert-Oost, T.P.C. Boshoven & Tennisclub Weert + De Meulenslag, N.T.C. ’72 & T.C. Eynderveld. De winnaars mogen zich een jaar lang Weerter Kampioen noemen.

Het toernooi wordt georganiseerd door vrijwilligers van alle deelnemende verenigingen. De inschrijvingen zijn mogelijk via toernooi.nl tot en met zondag 28 mei.

Volgend jaar zal het kampioenschap op de banen van L.T.C. Ray-Prickers, L.T.V. De Grensmeppers, T.C. Van Horne, T.P.C. Boshoven & Tennisclub Weert plaatsvinden en wellicht in de toekomst ook in Nederweert. Met het kampioenschap willen de verenigingen de sport in Weert en omgeving bevorderen.

Inschrijven kan via: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/AB755E9E-657D-4A4C-87F2-0DD36FEB91E2.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie