Op de schouders van de blues in Nederweert

Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Komt het door de melancholie van het moerasgebied dat het dorp omringt? Is het het hoopvolle levensgevoel van het terugkerende voorjaar in De Groote Peel? Of gaat het om de eenvoud van peelwerkers uit lang vervlogen tijden? Nederweert en de blues; het is een sterk koppel.

Bluesdorp van het zuiden

Op woensdagavond 24 mei wordt er in De Aanwinst in Nederweert dan ook een eerbetoon gebracht aan blueshelden van weleer. Met beelden, verhalen en muziek. Muziek van Peter Schulz (gitaar), Hen Schreurs ((upright) bass), Leon Hoeben en Carl Nollen (afwisselend op de drums), Frans Scheffers (gitaar en zang), Mat Jansen (visuele ondersteuning) en Henk Evers (bluesharp en zang).

Het wordt geen echt nachtwerk, aldus de artiesten. Fris en fruitig en met een blij gemoed begin je aan een nieuwe dag. In het bluesdorp van het zuiden: Nederweert.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 24 mei 2023
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Locatie: De Aanwinst, Kerkstraat 2 in Nederweert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie