Recordopbrengst Weert Collecteert! 2023

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De jaarlijkse geldinzamelingsactie van Weert Collecteert! heeft het overweldigende bedrag van € 85.647,35 opgeleverd.

Hartverwarmend resultaat

Voor het derde jaar op rij is de opbrengst voor de 19 landelijke goede doelen met CBF-keurmerk gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. De opbrengst van 2023 is maar liefst € 10.500,00 meer dan die van het jaar 2022 en dat is volgens het bestuur van Weert Collecteert! hartverwarmend.

Zeker gezien de economische situatie van nu was deze geweldige toename van de opbrengst niet te verwachten. De organisatie van Weert Collecteert! is dan ook blij verrast met dit resultaat. ‘Hieruit blijkt opnieuw dat veel inwoners van Weert de geldinzamelingsactie van Weert Collecteert! en daarmee de 19 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen een warm hart toedraagt’.

Grote waardering

Grote waardering verdienen de ruim 275 vrijwilligers, waaronder 200 collectanten die op pad zijn gegaan om hun bijdrage te leveren aan de overweldigende opbrengst van de goede doelen collecte 2023. 

Het organisatieteam van Weert Collecteert! wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succes van de actie hartelijk bedanken. Op de website www.weertcollecteert.nl staat een overzicht van de opbrengst van alle deelnemende goede doelen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie