TC Lichtenberg viert 50-jarig jubileum met feestweek

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 4 min. leestijd

Update – Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor TC Lichtenberg, aangezien het precies 50 jaar geleden is dat de tennisvereniging formeel werd opgericht. Om dit historische moment te vieren, organiseert de vereniging een feestelijke jubileumweek van 3 tot en met 9 juni. Tijdens deze week zullen ook de Weerterland Kampioenschappen op de banen worden gespeeld.

Feestweek

De jubileumweek belooft een bruisend programma voor zowel leden als niet-leden. Van maandag tot en met vrijdag kunnen tennisliefhebbers gratis tennissen op de banen tot 17.00 uur. Introducees zijn van harte welkom en er is geen introductiegeld vereist. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de sport en de gezellige sfeer van TC Lichtenberg.

Foto’s van vroeger

De tennisvereniging doet ook een oproep aan iedereen die oude foto’s heeft van tennissers op TC Lichtenberg. Deze foto’s zijn van onschatbare waarde voor het vastleggen van de historie van de vereniging. Als je in het bezit bent van dergelijke foto’s, kun je contact opnemen met Ton via [email protected]. Je kunt de foto’s tot 10 mei aanleveren, inclusief vermelding van je naam. Ton biedt zelfs de mogelijkheid om de foto’s ter plekke in te scannen, zodat je ze direct weer mee kunt nemen.

Reünie met high tea

Op dinsdagmiddag 6 juni wordt er een reünie georganiseerd voor de leden van het eerste uur. Alle leden en oud-leden, met name degenen die 40 jaar geleden of nog langer lid waren, zijn van harte uitgenodigd voor een gezellige high tea vanaf 14.30 uur. Wil je deelnemen aan deze reünie, meld je dan aan bij Lisette via [email protected].

Rondleiding met stadsgidsen

Op donderdag 8 juni kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een boeiende rondleiding over het terrein van TC Lichtenberg. De rondleiding, onder begeleiding van Weerter stadsgidsen, start om 10.30 uur bij het clubhuis van de vereniging. Tijdens de 1,5 uur durende tour worden niet alleen de tennisaccommodatie bezocht, maar ook de Mariakapel, de petanque-accommodatie en het theater. Ontdek de rijke geschiedenis en geheimen van dit unieke complex.

De rondleiding is gratis voor zowel leden als niet-leden. Om deel te nemen, kun je je aanmelden via de website van de Weerter stadsgidsen of per e-mail naar [email protected].

Feestavond

Op 9 juni vindt de feestavond plaats vanaf 20.00 uur. Onder het genot van hapjes en drankjes kunnen de aanwezigen genieten van competitie- en toernooiwedstrijden, terugblikken op de afgelopen 50 jaar en vooruitkijken naar de toekomst. Leden, voormalige leden en deelnemers aan de Weerterland Kampioenschappen zijn allemaal welkom. Het zou volgens de organisatie fantastisch zijn als de aanwezigen attributen of kleding van 50 jaar geleden dragen om de nostalgische sfeer te versterken. Wil je deelnemen aan de feestavond, meld je dan aan bij een van de leden van de jubileumcommissie.

De jubileumweek van TC Lichtenberg belooft een gedenkwaardig evenement te worden waarin het verleden, heden en de toekomst van de tennisvereniging samenkomen. Iedereen is welkom om deel te nemen en het feest mee te vieren. Mis deze bijzondere gelegenheid niet!

Meer informatie: tclichtenbergweert.nl.

Update: In het eerdere bericht stonden verkeerde mailadressen. Dat is nu aangepast.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie