Vliegende start voor Christel de Laat in Munttheater’s nieuw programma

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 3 min. leestijd
Christel de laat in het Rabobank Theatercafé van het Munttheater Fotograaf: Rob Nijpels

Al op de eerste dag van de start verkoop van het nieuwe seizoen 2023-2024 van het Munttheater is de voorstelling ‘En door!’ van Christel de Laat al uitverkocht.

Liefhebbers hebben zich op een wachtrij laten plaatsen in de hoop toch nog kaartjes te kunnen bemachtigen voor deze Brabantse comédienne, die vorige week ook nog voor een volle Munttheaterzaal stond. Reden voor het Munttheater om een extra voorstelling bij te boeken op dinsdag 7 mei 2024.

Zin in theater!

Het is fijn te zien dat het publiek weer volop zin heeft in theater. Dat was al te merken na afloop van de druk bezochte preview maandagavond. Het is fijn te zien dat het publiek weer volop zin heeft in theater. Dat was al te merken na afloop van de druk bezochte preview maandagavond. Het publiek reageerde vol enthousiasme over de artiesten die live aanwezig waren én het overige programma uit de nieuwe brochure. Voor ieders smaak en beurs valt er volop te kiezen uit de diverse genres.

Uit de Regio

Uit het genre ‘Uit de Regio’ was Trix Reintjens van Stichting ‘Jeugd heeft de toekomst’ te gast om te vertellen over haar inmiddels 5e productie L’Opéra Rock’; een arrangement van eigen hand waarin klassieke muziek overgaat in rockmuziek. Deze productie kent een unieke samenwerking van meer dan 70 culturele talenten uit Weert en omgeving. Te zien op vrijdag- en zaterdagavond 19 en 20 april en op zondagmiddag 21 april 2024. Naast deze productie kan het publiek zich verheugen op veel meer avonden met lokaal talent in de vorm van toneel, harmonieconcerten, koren, dansscholen, het Muziekgala van LVO Weert en uiteraard de Boonte Aovendje van de Rogstaekers. Een aantal van deze producties gaan pas later in de verkoop, dus houdt onze website in de gaten.

Iedereen is welkom in het Munttheater

Ben je regelmatig te gast in het Munttheater? Of bezoek je alleen de voorstelling voor je favoriete artiest? Het Munttheater is er voor iedereen. Boek je voorstelling(en) op www.munttheater.nl. We heten je van harte welkom! Het Munttheater daar wil je zijn!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie