Bezoek van Healthy Sisters in Weert

Afgelopen woensdagmiddag vond er een evenement plaats in het clubgebouw van AV Weert dat in het teken stond van gezondheid.

Onder het genot van een huiskamersetting deelden de Healthy Sisters, bekend van hun succesvolle online platform, hun persoonlijke ervaringen over een gezonde leefstijl met een enthousiaste groep vrouwen. Het evenement, georganiseerd door Punt Welzijn, had als doel om Weertse inwoners te inspireren en bewust te maken van het belang van bewegen, gezond eten en mentale gezondheid.

De aanwezigen werden verwelkomd met een open inloop, waarbij ze konden genieten van een smakelijke en gezonde snack. Daarna begon het hoogtepunt van de middag, waarbij de Healthy Sisters plaatsnamen op de bank.

In een informeel gesprek deelden de zussen Rachida en Najima Kharbouch hun persoonlijke verhaal en gaven ze waardevolle tips en advies over hoe je een gezonde leefstijl kunt bereiken en behouden.