Computerstoring verstoort dienstverlening bij gemeente Weert

Algemeen Storingen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Door een onverwachte storing bij de ICT-partner van de gemeente Weert is de gemeente momenteel helaas niet bereikbaar via telefoon of e-mail. Deze storing heeft er ook voor gezorgd dat bezoekers niet ontvangen kunnen worden aan de balies.

De storing heeft geleid tot technische problemen waardoor de normale communicatielijnen verstoord zijn. Inwoners van Weert die contact willen opnemen met de gemeente worden geadviseerd om op de hoogte te blijven van de situatie via de officiële website van de gemeente, weert.nl, en de Facebook-pagina. Updates over de voortgang van de oplossing zullen worden gedeeld op deze kanalen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie