Crossmoor Charity Cup brengt 70.500 euro op voor Voedselbank Weert

Vandaag vond bij Domein Laurabos de negende editie plaats van de Crossmoor Charity Cup. Dit jaar hebben de organisatoren besloten zich in te spannen voor De Voedselbank Weert.

In de voorgaande editie van de Charity Cup is er maar liefst € 63.000,- opgehaald voor Stichting Sun. Dit bedrag hoopten zij minimaal te evenaren gedurende deze editie, maar dat kon niet zonder de hulp van de deelnemers en sponsors. En dit jaar werd het overtroffen! Er werd maar liefst € 70.500 euro opgehaald voor de Voedselbank Weert.

De spanning en de vreugde waren voelbaar tijdens de feestelijke chequeuitreiking vanavond. De vertegenwoordigers van de Voedselbank waren aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Met dit indrukwekkende bedrag kan de Voedselbank Weert veel mensen in nood helpen en hen voorzien van de broodnodige voedselvoorzieningen.

De Crossmoor Charity Cup heeft in de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd als een evenement dat niet alleen sportieve uitdagingen biedt, maar ook een belangrijk platform is om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. De organisatoren bedanken alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van dit jaar.

De Voedselbank Weert is erg dankbaar voor de steun en het vertrouwen dat zij hebben ontvangen van de Crossmoor Charity Cup en alle betrokkenen. Het opgehaalde bedrag zal worden gebruikt om degenen te helpen die het hard nodig hebben en een positieve impact te hebben op de gemeenschap.

De Crossmoor Charity Cup heeft opnieuw bewezen dat sport en liefdadigheid hand in hand kunnen gaan.