Handen ineen geslagen voor een waanzinnige beauty make-over

Algemeen Weert Plaats een reactie 3 min. leestijd

Update – Een snikhete, maar fantastische dag voor drie vrouwen uit Weert. Een avontuur dat een paar maanden geleden werd gestart door initiatiefnemers Caroline Smolenaers van MOOI pmu & mua en Carool Platteel van CP Hair&Beauty. Zij sloegen de beauty handen ineen voor een waanzinnige beauty make-over!

Samen gingen ze op zoek naar de Weerter vrouw die deze heerlijke quality time voor zichzelf hard kon gebruiken. Die een nieuwe look voor een nieuw hoofdstuk behoefde. Die de oude zelf van zich af wilde schudden en die klaar is voor de beste versie van zichzelf. Of die zichzelf nooit op de eerste plaats zette en dat wel enorm verdient!

Met een team van Weerter professionals werd dit avontuur gestart. Allereerst werden de dames thuis “overvallen” met een prachtige bos bloemen van Bloemattelier Huygen. Vanaf dat moment werd een super leuke, emotionele maar onvergetelijke periode in gang gezet. Op het gebied van haar bedacht Carool Platteel van Carool Platteel Hair&Beauty de mooiste creaties en leefde zich helemaal uit. De permanente make-up werd met uiterste perfectie door Caroline van MOOI pmu & mua gezet.

Vakkundig gingen ze met visagie en styling aan de slag. Maartje Derckx verzorgt de interviews, BMajko verzorgde de kleding, de fotografie wordt gedaan door Germaine Fotografie en de sieraden komen van Emma van Dooren van Mjewellery! Op de finaledag zelf werd de heerlijke lunch verzorgd door Hema Weert welke tevens zorgde voor een leuk presentje als afsluiter.

In 2021 was de eerste editie van dit mooie event waar de Weerter vrouw eens in het zonnetje werd gezet. Op 16 juni 2023 was de finaledag van de tweede editie en die was zeer geslaagd. De drie dames zijn enorm in de watten gelegd en hebben een heerlijke beauty make-over dag ervaren. Het was emotioneel maar ook zeer speciaal om eens al die aandacht voor zichzelf te krijgen, juist omdat deze dames vooral bezig zijn met zorgen voor en om een ander. En nu was het tijd voor hen.

Wil jij meer informatie kijk dan op www.mooierweert.nl of mail dan naar [email protected]. Telefoon Caroline Smolenaers 06-23619410 of Carool Platteel 06-52315740.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie