Eerste exemplaar Stadsmagazine Weert 2023 uitgereikt

Algemeen Weert Reageer 3 min. leestijd

Vandaag is het eerste Stadsmagazine Weert 2023 overhandigd aan de heer Ad Kuijpers, directeur van het Bibliocenter in Weert. Centraal staan de thema’s cultuur, horeca, winkelen, sport en recreatie in Weert. Het Stadsmagazine Weert verschijnt speciaal ruim voor het Cultureel Lint dat zondag 25 juni om 13.00 uur geopend zal worden bij het Bibliocenter in Weert. 

Aantrekkelijk aanbod

De historische binnenstad van Weert vormt een aantrekkelijk en gastvrij gebied met een breed aanbod aan winkels en horeca. De prachtige groene regio bevat bovendien kilometerslange (molen)routes voor wandelaars, fietsers en andere sporters. Het Stadsmagazine Weert geeft een mooi handzaam overzicht van wat Weert op dit vlak allemaal te bieden heeft. 

Gratis exemplaar Stadsmagazine Weert 2023

Het Stadsmagazine wordt de komende dagen rondgebracht in de binnenstad van Weert en wordt ook bezorgd bij de overige deelnemende partijen. Exemplaren zijn tevens gratis mee te nemen bij het Stadhuis Weert en Museum W in Weert. Aan het Stadsmagazine doen veel ondernemers mee die cadeaubonnen beschikbaar stellen voor de Winbox Weert.

Winbox Weert 2023

Op veler verzoek heeft ook de Winbox Weert-actie uit 2022 een vervolg gekregen en wederom hebben talloze Weerter ondernemers een bijdrage geleverd. De samenwerking van Weert Media Groep met BIZ-ondernemers van de binnenstad en InWeert maakt deze geweldige stadspromotie voor Weert mogelijk. Dit jaar komt de Winbox Weert in een reeks van drie. Je kunt maar liefst minimaal € 1.000,- aan cadeaubonnen winnen om lekker te eten, drinken, shoppen en nog veel meer in Weert.

Hoe kun je winnen? In het weekend van 17 en 18 juni valt er een flyer van de Winbox Weert Zomeractie op de mat bij de huishoudens van de gemeente Weert, Nederweert en Cranendonck. Zorg dat je aan deze flyer 3 kassabonnen van verschillende winkels of horecagelegenheden in de binnenstad van Weert vastmaakt. Elke kassabon dient een minimaal bedrag van € 10,- te bevatten. De data van deze bonnen dienen te vallen in de periode van 18 juni tot 13 juli. Lever de flyer in bij een van de Winbox Weert-brievenbussen. Bij deze brievenbussen ligt een enveloppe klaar waar je jouw ingevulde flyer in kunt stoppen om te ‘posten’. 

De eerste winbox zal tijdens de koopavond op 13 juli aanstaande uitgereikt worden. Op sociale media worden de locaties van de Winbox Weert-brievenbussen vermeld, evenals de locatie en het tijdstip van de uitreiking op 13 juli.

Meer informatie

Bekijk hier de bladerversie van het Stadsmagazine 2023:
https://issuu.com/weertmedia/docs/stadsmagazine_weert_2023

Ga voor meer informatie naar www.weertmediagroep.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie