Leerlingen ROC Roermond bezoeken Britse begraafplaats in Nederweert

Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd
Foto door Paul Batenburg/Stichting Adoptiegraven Nederweert

Nederweert – Donderdag 15 juni brachten de leerlingen van het ROC Roermond een bezoek aan de Britse begraafplaats in Nederweert. In de week voor Veteranendag marcheren mbo-studenten met hun instructeurs van de opleiding Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) voor onze helden. Een mars die in de omgeving van het eigen Regionale Opleiding Centrum wordt gelopen. 

Onderweg wordt stilgestaan bij één of meerdere monumenten die een belangrijke rol hebben gespeeld in de historie van onze vrijheid. De opleiding Veiligheid en Vakmanschap heeft het graf van Richard Huitt in Nederweert geadopteerd en was dit jaar voor de tweede keer aanwezig voor een kranslegging en een ceremonie. De ceremonie stond onder leiding van de Stichting Adoptiegraven Nederweert in samenwerking met de Pipers Society Castle d’Aldenghoor.

Ga voor meer informatie naar www.hulpvoorhelden.nl/veva-marcheert en
www.adoptiegravennederweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie