Funkey Fiësta: een feestelijke kennismaking met hockey

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zaterdag 1 juli staat H.V. Weert klaar om jonge kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen met de Funkey Fiësta. Dit gratis evenement biedt kinderen van 4 tot 10 jaar de perfecte gelegenheid om op een speelse manier kennis te maken met de hockeysport. De Funkey Fiësta vindt plaats van 9.00 tot 11.00 uur op het terrein van H.V. Weert.

Programma

Tijdens de Funkey Fiësta worden diverse hockeyspellen aangeboden onder begeleiding van ervaren trainers. Kinderen zullen de basisvaardigheden van hockey leren, zoals dribbelen, passen en misschien zelfs scoren. Met behulp van leuke en interactieve oefeningen zal de nadruk liggen op plezier maken en samenwerken.

Naast het hockeyprogramma zal de Rabo Urban Sport Tour vanuit Punt Welzijn ook aanwezig zijn met verschillende opblaasbare attracties om de feestelijke sfeer compleet te maken. Deelnemers kunnen zich verheugen op een ochtend vol plezier, sport en nieuwe ontdekkingen.

Gedurende de Funkey Fiësta wordt er gezorgd voor verfrissende drankjes en lekkernijen, zodat de energielevels op peil blijven tijdens alle activiteiten.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 1 juli 2023
  • Tijd: 09.00 – 11.00 uur
  • Locatie: H.V. Weert, Parklaan 1a in Weert

Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden via deze link. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Neem voor meer informatie contact op met Tom Theeuwen via 06- 30724064 of [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie