Knuffelbeervliegen bij Modelbouwclub Weert op zondag 17 juli

Voor alle kinderen die een knuffel hebben (en welk kind heeft er geen?) wordt er op zondag 17 juli bij MBC Weert een zogenaamde berenvliegdag georganiseerd.

De kinderen mogen met hun knuffels naar het ‘vliegveld’ aan de Hoogbosweg komen waar deze een vlucht kunnen maken in een van de mooie vliegtuigen. Vanaf 11.00 uur zijn jullie welkom en de rondvluchten gaan door tot 16.00 uur.

Aan het begin van het mooie vliegveld hebben ze een incheck-balie gemaakt. Daar worden de tickets uitgedeeld en de kinderen worden door de juiste ‘departure-gate’ begeleid naar het juiste vliegtuig. Hier kan de keuze gemaakt worden om mee te gaan als piloot of als passagier.

Als het vliegtuig weer geland is kunnen de kinderen ook nog een vliegbrevet ophalen, als bewijs dat de knuffel heeft meegevlogen. Voor wachtende kinderen hebben ze een schminckstand en ook een springkussen opgesteld en voor wachtende ouders hebben ze een natje en een droogje.

Het veld van de MBC Weert is gelegen aan de Hoogbosweg nabij de grens Weert / Nederweert. Vanaf afrit 38 van de A2 (Weert Noord) is het veld duidelijk aangegeven met bordjes. Afstand afrit – vliegveld is ongeveer 1 kilometer.

De entree is gratis, dus kom allemaal op 17 juli met je knuffel naar het veld van MBC Weert. Meer informatie: www.mbcweert.nl.