Nacht van de Swaen keert terug op 30 juni

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Café ’t Swaentje kondigt met veel enthousiasme de jaarlijkse terugkeer van het populaire evenement “Nacht van de Swaen” aan, dat op vrijdag 30 juni zal plaatsvinden.

Na het overweldigende succes van vorig jaar, waarbij het evenement voor het eerst losstond van de bekende Weerter binnenstadbraderie, belooft de tweede editie opnieuw een onvergetelijke avond te worden.

Gratis toegankelijk

Wat het evenement zo bijzonder maakt, volgens Jules en Harm, de eigenaren van Café ’t Swaentje, is dat het mensen lokaal en regionaal verbindt. Het publiek wordt getrakteerd op een complete beleving voor jong en oud, en dat helemaal kosteloos. De organisatie heeft bewust gekozen om het evenement gratis toegankelijk te houden, zodat iedereen kan genieten, ongeacht het budget.

Artiesten

Het programma van de avond belooft een avondvullend spektakel te worden. Vanaf 18:00 uur zal Stefan Wolter het publiek vermaken met zijn muzikale talenten. Maar het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de optreden van de populaire Weerter band Guarantee, die om 20:00 uur het podium zal betreden. Verwacht een energieke show vol hits en onvergetelijke momenten.

Plein rondom Café ’t Swaentje

Het plein rondom Café ’t Swaentje zal voor deze gelegenheid volledig worden omgetoverd tot een levendig festivalterrein. Naast de geweldige muziek kunnen bezoekers ook genieten van een indrukwekkende lichtshow die de feestelijke sfeer nog verder zal versterken. De organisatie belooft dat het een avond wordt om nooit te vergeten.

Meer informatie

Voor meer informatie over het evenement en eventuele updates, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële Facebook-pagina van Café ’t Swaentje: https://fb.me/e/3ti7zjyC7.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie