Van Horne Pop 2023 op 23 juni

Winnaar Van Horne Pop 2022

Vrijdagavond 23 juni barst het feest los in muziekcentrum de Bosuil met de battle of the bands voor en door Weerter scholen. Het zal een veelbelovende 33e editie worden met een avondvullend programma.

14 bands

De veertien bands staan te popelen om jou te vermaken met hun muziek en kijken ernaar uit om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Er staan meerdere genres centraal, zoals: rock, pop, rap, indie en Nederlandstalige muziek. Genoeg variatie dus! De deelnemende groepen worden door een deskundige jury beoordeeld op o.a. muzikaliteit en podiumpresentatie.

Van Horne Pop

Al jaren is Van Horne Pop een muziekwedstrijd waarin beginnende bands de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben – “de springplank voor aanstormend talent”. Naast het Muziekgala bezit ook Van Horne Pop regionale en zelfs nationale bekendheid. Men kan stellen dat er weinig scholen zijn in Nederland die jaarlijks zoveel bands voortbrengen. Het festival is een begrip geworden in (Midden-)Limburg.

Uiteraard wordt de winnaar van deze talentenwedstrijd beloond en zijn er mooie prijzen te winnen. Wat er precies vergeven wordt houdt de organisatie echter nog even geheim.

Kaartverkoop

De online kaartverkoop is inmiddels al begonnen. Via de site https://www.debosuil.nl/programma/van-horne-pop/ kun je kaartjes bemachtigen. 

Alle informatie, zoals de bekendmaking van de bands en het verloop van de muziekavond, staan op de Facebook– en Instagram-pagina’s van Van Horne Pop.

De deuren van het muziekcentrum zullen openen om 19.15 uur en de show zal starten om 19.30 uur.