Verkeersafsluitingen singels vrijdag 30 juni

Op vrijdag 30 juni zijn er in de binnenstad van Weert meerdere evenementen. Hierdoor zijn er tijdelijke verkeersmaatregelen op de singels, op vrijdag 30 juni. Er zijn omleidingsroutes en er staan verkeersregelaars om verkeer te begeleiden.

Nacht van de Swaen – Wilhelminasingel

Voor de Nacht van de Swaen wordt een klein deel van de Wilhelminasingel afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat om de buitenring van de Wilhelminasingel; het gedeelte vanaf de Driesveldlaan tot aan de Stationsstraat. Je kan dus wél vanuit de Emmasingel richting de Driesveldlaan.

Deze afsluiting duurt van vrijdag 30 juni 12.00 uur (i.v.m. opbouw) tot zaterdagochtend 1 juli +/- 4.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de Driesveldlaan, Stationsplein, St. Maartenslaan en St. Paulusstraat.

Singelloop – binnenring singels afgesloten

Voor de Singelloop op vrijdagavond 30 juni wordt de binnenring van de Wilhelminasingel, Emmasingel en klein gedeelte van de Kasteelsingel afgesloten. Het Bassin en het gedeelte van de Kasteelsingel vanaf het Bassin tot de Jan van der Croonstraat blijven open, omdat de lopers ‘binnendoor’ gaan.

Deze afsluiting duurt van vrijdag 30 juni 18.00 uur tot +/- 23.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de buitenring van de singels. Bij de Driesveldlaan – Stationsstraat kun je de bestaande omleiding (vanwege Nacht van de Swaen) volgen.

Bereikbaarheid en verkeersveiligheid

Op kruisende toegangswegen en promenades voor de binnenstad staan verkeersregelaars om verkeer te begeleiden. Zo houden we de binnenstad goed bereikbaar.