Win burgertegoed van burgerme Weert

Winactie – burgerme Weert viert haar 1-jarig bestaan. Op dinsdag 5 juli 2022 opende Ronald en Annemieke de deuren van burgerme Weert aan de Oelemarkt 1. Ondertussen is deze vestiging alweer een jaar open en hebben ze een leuk team van medewerkers die elke dag klaarstaan voor alle klanten.

Het concept

De keuze is reuze bij burgerme. Bij burgerme kan iedereen zijn burger geheel naar wens aanpassen. Of je nu voor knapperige bacon kiest of pittige kaassaus – als klant heb jij het voor het zeggen en stel je gemakkelijk je favoriete hamburger samen. Uiteraard kan je ook heerlijke bijgerechten bestellen zoals de Cheesy Topped Fries, de malse Chicken Nuggets of een vers getapte milkshake. Daarnaast heeft burgerme diverse vegetarische en vegan opties zoals de New Yorker Vegan of Teriyaki Vegan.

Ronald & Annemieke zijn de trotse eigenaren van burgerme Weert. “Ondernemen zit in ons bloed. Daarnaast vinden we het leuk om een goede maaltijd voor onze klanten neer te zetten en dit binnen 35 minuten te bezorgen. Met het concept en het menu van burgerme kan dit. Uiteraard kunnen mensen ook in ons restaurant langskomen, we hebben voldoende zitplaatsen”, legt Ronald uit. “Dit is pas ons eerste jubileum, maar er gaan er nog veel meer komen als het aan mij ligt!”

Jubileum acties

Ronald vervolgt: ‘’Uiteraard willen wij het 1-jarig bestaan graag vieren met onze klanten. Daarom trakteert burgerme Weert volgende week op geweldige acties. Zo ontvang je van 3 t/m 9 juli 20% korting op de gehele rekening. Gebruik hiervoor de actiecode 3212 op burgerme.nl. Daarnaast krijg je op woensdag 5 en zaterdag 8 juli een gratis burger bij besteding van 9,95, gebruik hiervoor de actiecode 1031.’’ Ga jij binnenkort bestellen bij burgerme Weert?

burgerme Weert is 7 dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden op burgerme.nl/vestiging-weert.

Bestellen kan op www.burgerme.nl – Oelemarkt 1 in Weert

Prijsvraag

Beantwoord de onderstaande vraag goed en maak kans op burgertegoed van 20 euro. WdG mag in samenwerking met burgerme Weert 4 x 20 euro burgertegoed verloten.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Bekijk je deze winactie via de app van WdG en wil je deelnemen? Klik dan hier.

Actievoorwaarden: Maximaal twee inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 9 juli 2023 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met burgerme. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van nader toegestuurde gegevens. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.