Jong en oud neemt deel aan de Gamma Weert Singelloop

Op vrijdag 30 juni organiseerde AV Weert de traditionele Singelloop. Een snel stratenparcours over de singels en door het centrum van Weert met de finish op de Markt.

Het sportevenement was weer een groot succes met veel toeschouwers. Jong en oud namen enthousiast deel aan de Gamma Weert Singelloop. De straten waren gevuld met rennende atleten, terwijl toeschouwers langs de kant aanmoedigden. Het parcours over de singels en door het centrum van Weert zorgde voor een uitdagende en sfeervolle sfeer.

De G-atleten, die deelnamen met Frame Running fietsen, lieten zien dat er geen beperking hoeft te zijn voor sportieve prestaties tijdens de Singelloop. Met vastberadenheid, plezier en doorzettingsvermogen volbrachten ze de 1 kilometer afstand, geïnspireerd door de aanmoedigingen van het publiek.

Ook de scholieren lieten zich van hun beste kant zien. Met hun jeugdige energie en enthousiasme renden ze door de straten van Weert, trots op hun prestaties. De verschillende starts zorgden ervoor dat iedereen de kans kreeg om deel te nemen en te genieten van het sportieve evenement.

Later op de avond was het de beurt aan de deelnemers van de 5 kilometer en 10 kilometer. Zowel ervaren hardlopers als beginners stonden aan de startlijn, klaar om hun grenzen te verleggen. De straten werden gevuld met geluiden van rennende voeten en aanmoedigingen van toeschouwers.

AV Weert kan terugkijken op een geslaagde editie van de Gamma Weert Singelloop. Het evenement bracht mensen van alle leeftijden samen in een gezamenlijke passie voor hardlopen en sport.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel