RommelRoute Keent-Moesel met bijna 180 deelnemers bekend

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Aanstaande zondag 16 juli is het weer zover: dan vindt in de wijken Keent en Moesel in Weert voor de tweede keer de RommelRoute plaats. De eerste editie was al een enorm succes met boven verwachting veel deelnemers en bezoekers.

RommelRoute

Aankomende zondag zullen er op zo’n 180 locaties bewoners vanuit hun voortuin tweedehands spullen aanbieden. De RommelRoute wordt in de wijken steeds meer zichtbaar door de posters die bij de deelnemende adressen achter het raam hangen.

Op de website van RommelRoute Keent-Moesel kun je de Google Maps-plattegrond vinden of een PDF downloaden. Door met deze plattegrond door de wijken te wandelen, weet je precies wat je waar kunt vinden.

Activiteiten

Naast de rommelmarkt door de wijk heen zullen er tijdens de Rommelroute nog veel meer activiteiten worden georganiseerd rondom het veld op de Dal. Aansluitend aan de RommelRoute vindt er in de wijk Keent een wijkfeest plaats.

De wijkraden Keent en Moesel, organisatoren van de RommelRoute, nodigen iedereen uit Weert en ver daarbuiten uit om op zondag 16 juli aanstaande naar de wijken Keent en Moesel te komen. De RommelRoute vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website www.rommelroutekeent-moesel.nl. Hier kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je volledig op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar [email protected].

Wil je weten waar nog meer RommelRoutes worden georganiseerd in Weert en omgeving? Kijk dan op www.rommelrouteplanner.nl voor meer informatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie