Brandweer rukt uit voor autobrand in Hunsel

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Hunsel – Update – De brandweer werd donderdag om 20:00 uur gealarmeerd vanwege een autobrand in Hunsel.

Tijdens het rijden ontstond er rookontwikkeling aan de onderzijde van een auto, vermoedelijk betrof het een accubrand. De bestuurder parkeerde de auto aan Swillerhout en deed een poging om de autobrand te blussen met een brandblusser. Dat bleek echter niet toereikend te zijn, en dus werd de brandweer ingeschakeld.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en voerde een controle uit en bluste de auto aan de onderkant. De situatie was snel onder controle. Vermoedelijk heeft de auto wel de nodige schade opgelopen, maar deze is niet in lichterlaaie komen te staan. Het incident trok veel bekijks van buurtbewoners.

Update: De oorzaak was een defect aan de ‘gel-accu’ onder de bijrijdersstoel.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie