Fietser geschept op Ringbaan-Zuid

Op donderdag omstreeks 16:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Ringbaan-Zuid in Weert. Het incident vond plaats op de kruising met de Maaseikerweg, waar een fietser werd geschept door een personenauto.

De fietser kwam bij de aanrijding ten val en raakte gewond aan zijn pink. Hij werd onderzocht door ambulancemedewerkers en is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De bestuurder van de auto bleef ongedeerd maar was geschrokken door het incident. De politie was ter plaatse om getuigenverklaringen op te nemen en zal een verslag opmaken van de gebeurtenissen. De verdere afhandeling van het ongeval zal worden verzorgd door de verzekeringsmaatschappijen van de betrokken partijen.