Florist René Vorselen uit Stramproy schittert met bloemenwagen

Plaats een reactie

Florist René Vorselen uit Stramproy heeft een bijzonder kleurrijke opdracht uitgevoerd voor de jaarlijkse Flower Parade in Rijnsburg. De spectaculaire parade, die elk jaar op de tweede zaterdag van augustus plaatsvindt, brengt de straten van Rijnsburg tot leven met betoverende praalwagens, met bloemen versierde auto’s, muziekwagens en muziekkorpsen, vergezeld door meer dan 100 enthousiaste figuranten.

Dit jaar kreeg René Vorselen de unieke eer om de openingswagen van de Flower Parade te ontwerpen en te versieren. Zijn creatieve flair en meesterlijke beheersing van bloemen en kleuren hebben een kunstwerk voortgebracht. Op de openingswagen zie je een oerwoud vol kleurrijke bloemen, papegaaien en dieren uit Brazilië. De openingswagen fungeert als het stralende middelpunt van de parade.

De Flower Parade Rijnsburg staat bekend om zijn artistieke pracht en uitbundige sfeer. De praalwagens weerspiegelen elk jaar een specifiek thema, dat wordt ondersteund en tot leven gebracht door getalenteerde kunstenaars zoals René Vorselen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie