Kermisattracties worden razendsnel afgebouwd

Algemeen Weert 5 reacties 1 min. leestijd

Gisteravond na de vuurwerkshow gingen de lampjes langzaamaan uit en werden de attracties zorgvuldig ingeklapt tot handzame pakwagens die klaar waren voor transport. Het was een indrukwekkend gezicht om te zien hoe de kermis, die slechts een paar uur eerder nog bruisend was van activiteit, snel veranderde in een georganiseerde operatie om alle attracties te demonteren.

De afbouw ging in een rap tempo door en tegen de ochtend waren al veel van de geliefde attracties verdwenen van de kermispleinen in de stad. De kermisexploitanten werkten onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep, zodat de stad snel kon terugkeren naar haar dagelijkse routines. Ook medewerkers van de gemeente, reinigingsdienst en aannemers zijn volop bezig om de stad weer op orde te krijgen.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties