Nieuw kunstwerk in Boudriepark Budel

Budel – In het Boudriepark in Budel heeft Jasper Briks afgelopen week een prachtig kunstwerk geschilderd. De muurschildering, met de titel ‘Eenden kijken’, maakt deel uit van de vernieuwing van het Boudriepark.

Op dit kunstwerk zijn zowel de inwoners als bezoekers van het Boudriepark te bewonderen. De achtergrond van het schilderij geeft een levendig beeld van de voorbijgangers, waaronder ouders met spelende kinderen, sportieve mensen en ouderen die gezellig met elkaar praten. Op de voorgrond worden twee eenden afgebeeld, de ware bewoners van het Boudriepark. Het lijkt bijna alsof de bezoekers nu speciaal komen om naar de eenden te kijken, in plaats van andersom.

Momenteel is de gemeente Cranendonck nog druk bezig met de laatste werkzaamheden voor de voltooiing van het nieuwe Boudriepark. De officiële opening staat gepland voor 26 september. Tot die tijd kun je alvast een kijkje nemen bij het schilderij van Jasper Briks, dat van dichtbij bewonderd kan worden.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Jasper Briks: jasperbriks.nl.