Parkmanagement organiseert 9e Magical Mystery Tour

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Op donderdag 21 september organiseert Parkmanagement Weert voor de 9e keer de inmiddels beroemde ‘Parkmanagement Magical Mystery Tour’.

Interactief netwerkbezoek

De Magical Mystery Tour is een interactief netwerkbezoek waarbij Weerter ondernemers een kijkje in de keuken krijgen bij diverse lokale ondernemingen op de verschillende bedrijventerreinen van Weert. Elk jaar is het event een succes, met een hoge opkomst – mede dankzij het enthousiasme waarmee dit event door Weerter ondernemers wordt ontvangen. Ook deze editie staan enthousiaste ondernemers klaar om alle ins & outs van hun bijzondere bedrijf persoonlijk te laten zien.

Programma

Het programma begint om 13.00 uur bij Het Kwadrant aan de Thornstraat in Weert. Na het openingswoord zullen de deelnemers verdeeld worden over verschillende bussen en een route langs drie Weerter bedrijven rijden. Op locatie bij deze bedrijven worden presentaties gehouden en rondleidingen gegeven.

Welke bedrijven bezocht worden, blijft geheel volgens traditie tot het laatste moment geheim. Om 16.00 uur arriveren de bussen weer bij Het Kwadrant voor een gezamenlijke afsluiting met een heerlijk hapje en drankje, verzorgd door de scholieren van Het Kwadrant.

Voor wie?

De Magical Mystery Tour is enkel toegankelijk voor ondernemers aangesloten bij Parkmanagement, bedrijvenverenigingen Savelveld, Weert Centrum Noord en BcLK (Leuken Noord, Kampershoek, Kampershoek 2.0) én ondernemers van BIZ Kanaalzone, BIZ Weerter Boulevard en De Kempen BIZ.

Ben je ondernemer en aangesloten bij een bedrijvenvereniging of BIZ? Meld je dan aan voor de MMT 2023 via deze link: https://parkmanagement-weert.nl/nieuws/magical-mystery-tour-2023-mis-het-niet/.

Ga voor meer informatie over Parkmanagement Weert naar www.parkmanagement-weert.nl of neem contact op met parkmanager Natasja Geelen via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie