Tweedehands speelgoed- en kinderkledingbeurs in Budel-Schoot

Foto via Facebook

Budel-Schoot – Op zondag 29 oktober staat er een grote speelgoed- en kinderkledingbeurs op de planning in Budel-Schoot.

Dit is de ideale gelegenheid om voor de komende feestdagen voordelig inkopen te doen. Op deze beurs zijn er scherp geprijsde tweedehands binnen- en buitenspeelgoedartikelen beschikbaar.

Daarnaast bieden ze ook een breed assortiment aan kinderkleding, variërend van maat 86 tot maat 176. Voor ouders zijn er diverse kinderbenodigdheden beschikbaar, waaronder buggy’s, fiets- en autostoeltjes.

Locatie

Deze gezellige beurs vindt plaats in het Gemeenschapshuis ‘De Reinder’, gelegen aan de Grootschoterweg 119 te Budel-Schoot. De beurs opent haar deuren om 13:00 uur en sluit om 15:00 uur. De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan de kinderen van Basisschool De And’re Wijze (De Wereldwijzer en St. Andreas).

Contant geld

De entreeprijs bedraagt slechts € 1,50, en kinderen hebben gratis toegang. Ze verzoeken de bezoekers vriendelijk om contant geld mee te nemen, aangezien pinnen niet mogelijk is. Een eigen tas meenemen wordt ook aangeraden.

Zelf verkopen?

Als je overweegt om jouw kinderkleding en speelgoed zelf te verkopen, kun je een verkooplijst aanschaffen voor € 1,50. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze Facebook-pagina ‘Kinderkleding en Speelgoedbeurs Budel-Schoot‘ of kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Ze kijken uit naar jouw komst.