Uitdagende spellen tijdens 26e editie van Greep naar de Hoorn

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Vandaag stond Weert in het teken van de 26e editie van Greep naar de Hoorn. Zoals altijd wordt dit evenement georganiseerd voor het Weerter bedrijfsleven door de gezamenlijke Weerter serviceclubs, met als doel lokale goede doelen te ondersteunen.

De nadruk tijdens deze dag ligt op teambuilding, plezier en vermaak. Gedurende deze editie werden uitdagende spellen op verschillende locaties in Weert gespeeld, zoals ‘Blij dat ik rij’ op de Industriekade, ‘Schuif je rot’ bij het Blauwe Meertje, en het ‘Vliegend tapijt’ in het Stadspark.

Dit jaar namen maar liefst 33 teams deel aan deze bedrijvencompetitie. Het betrof een gevarieerde mix van bedrijven, instellingen en zelfs de brandweer, waar sommige bedrijven zelfs met twee teams meededen.

Dit evenement heeft ook als doel om goede doelen te ondersteunen, en dit jaar zijn er wederom prachtige goede doelen geselecteerd. In totaal is er € 35.000,- opgehaald voor deze goede doelen.

  1. Stichting Vrienden van Ververshof (duofiets € 7.000);
  2. Toon Hermans Huis (warmtepomp € 14.500);
  3. Speeltuin Zeevershof Hunsel (opknappen gebouw € 7.000);
  4. IVN Weert Steenuilen werkgroep (30 nestkasten € 2.500);
  5. Stichting Leergeld (tablets € 4.000).

Winnaar

Tijdens de feestelijke afsluiting in de Bosuil werd Trespa International B.V. als winnaar uitgeroepen. De tweede plaats was voor Aben & Slag Advocaten en de derde plaats werd behaald door Mertens Bouwbedrijf B.V.

Ook werd er een True Team Trophy uitgereikt aan het best presterende team waarvan de samenstelling uit minimaal vier vrouwen bestond.

Bekijk hieronder een sfeerreportage:


Een fotobijdrage van o.a. Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie