Asfaltonderhoud Roermondseweg uitgesteld

Algemeen Informatie Uitgelicht Weert 1 reactie 1 min. leestijd
De afsluiting van 20 t/m 23 oktober gaat niet door.

Het asfaltonderhoud dat komend weekend plaats zou vinden aan de Roermondseweg is door de Provincie Limburg uitgesteld naar het eerste weekend van november.

De werkzaamheden aan de Roermondseweg zullen nu starten op vrijdagavond 3 november om 19.00 uur en duren t/m maandag 6 november uiterlijk 07.00 uur. Dit betreft de vervanging van het asfalt tussen de rotonde bij de Moesdijk en de Middelstestraat en tot voorbij de rotonde bij de Ittervoorterweg.

In de nacht van zaterdag 4 november op zondag (5 november) wordt het asfalt rondom de spoorwegovergang vervangen. De spoorwegovergang is dan afgesloten.

Bereikbaarheid en omleidingen

De N280 Roermondseweg is tijdens de werkzaamheden niet of beperkt beschikbaar. Tijdens de werkzaamheden zijn delen van de weg vrij voor bestemmingsverkeer, maar geldt een snelheidsbeperking. Dit om aanliggende bedrijven bereikbaar te houden.

Voor het verkeer tijdens de afsluiting gelden de volgende omleidingen:

  • Doorgaand verkeer richting Weert vanaf het zuiden op de A2 wordt via afrit 39, Ringbaan Noord en Ringbaan Oost omgeleid om Weert te bereiken.
  • Doorgaand verkeer richting Swartbroek vanaf het noorden op de A2 wordt via afrit 40 en de N280 omgeleid om Swartbroek te bereiken. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie