Asfaltonderhoud aan Napoleonsweg

Werkzaamheden Reageer 1 min. leestijd

Maasgouw – Op maandag 29 april start de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de Napoleonsweg Grathem (N273). Deze werkzaamheden aan de provinciale weg vinden plaats tussen Heel (kruising Daelzicht bereikbaar) en Beegden (kruising Baexemerweg niet bereikbaar). De verwachting is dat de werkzaamheden, als er geen hinder is door weersomstandigheden, op 3 mei klaar zijn.

Tijdens de werkzaamheden zijn er omleidingen via de A2 en N280. Deze worden ter plekke via bewegwijzering aangegeven. Voor fietsverkeer blijft het gebruikelijke rijwielpad beschikbaar. Ook zal er extra drukte zijn op onder andere de Heerbaan in Heel en de Heerstraat Zuid in Beegden.

Kijk voor meer informatie op de website van Provincie Limburg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie